Natuurlijk kan je ook bedenken dat je de natuur om je heen wilt tijdens het flexwerken. Er even uit voor een workation. Uitgestrekte weiden, midden tussen de bomen of eekhoorntjes voor je raam als inspiratie. Klinkt als jouw werkplek? Kijk dan bij onderstaande websites even rond om te zien of er een flexwerk op een vakantiepark bij jou in de buurt te vinden is.

Huur een vakantie en sluit je daar op om aan je bedrijf te werken. Het is zelfs een hele nieuwe trend onder ondernemers om er tussenuit te gaan en dan juist aan de visie en strategie van je bedrijf te werken of om flink wat meters te maken voor opdrachtgevers… Er zijn zelfs ondernemers/eventplanners die die voor je regelen waarbij je met een groep gelijkgestemden erop uit gaat. Google het maar eens.

Privékantoortje

Op de website privekantoortje.nl vind je vakantiehuisjes die tijdelijk als kantoor functioneren. Het gros van het aanbod op deze website richt zich op vakantiehuizen in Overijssel maar er zijn ook flink wat te vinden in andere delen van Nederland. Prijzen variëren, bijvoorbeeld 17,50 euro voor een dagdeel voor een werkplek op een vakantiepark in Breda.

Tiny Office

Droompark de Zanding biedt de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van hun Tiny Offices wanneer je een verblijf op hun park hebt geboekt. Dit zijn kleine eenpersoonskantoortjes waar je ongestoord kan werken met prachtig uitzicht op de Veluwe. Je moet ze natuurlijk wel reserveren. Goedkoop is het niet, want je betaalt natuurlijk je verblijf op het vakantiepark. Bijkomend voordeel: je gezin kan ook mee, maar jij kan toch even afgezonderd werken…

Toch liever wat minder prijzig flexwerken of met minder ruimte? Misschien is een hotelkamer dan wat voor jou. En natuurlijk zijn een aantal flexlocaties ook gewoon geopend. Ook in deze lockdownperiode kan je veilig buitenshuis werken.