Banenbranderij (Woerden) en Spaces Vijzelstraat (Amsterdam) kwamen als beste uit de test van deze editie van de Nationale Flexplektest. Banenbranderij bleek de beste lokale locatie. Spaces Vijzelstraat won deze eer in de categorie flexwerkplek met meerdere vestigingen en is daarmee de nationale winnaar.

Over Spaces Vijzelstraat

Paul Snijder, social-media creative voor onder andere Bram Krikke en jurylid van de Nationale Flexplektest over Spaces Vijzelstraat: “Wat een ontzettend leuke en relaxte locatie! Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg direct een kleine rondleiding. Het was schoon en rustig en er was genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden.”

Over Banenbranderij

Wij (Tessa en Wendy) vonden de sfeer hier ontzettend goed: professioneel, zakelijk, vriendelijk en laagdrempelig. “Je hoeft alleen maar een consumptie te nuttigen voor het gebruik van de flexplek en als je vervolgens iets nodig hebt, dan geef je dat aan bij de barista en wordt het meteen voor je geregeld of uitgezocht. Het is een bijzondere locatie, want de eigenaresses combineren de flexlocatie met een koffiebar (goede koffie!) en een uitzendbureau.”

Het artikel met daarin onze gehele review van de Banenbranderij vind je hier.

Meer reviews binnenkort online!

De afgelopen maanden bezochten wij als Flextukkers meerdere locaties in Nederland om deze flexwerkplekken en -locaties te testen. Maar dat doen jullie normaal gesproken toch ook al? Ja dat klopt, maar we waren dit keer gevraagd als deskundig jurylid voor de Nationale Flexplektest. De komende weken vinden jullie de reviews van de door ons bezochte plekken op onze blog.