Of het nu werklocatie, flexwerkplek, flexlocatie, flexplek, hotspot of andere naam heeft, het belangrijkste is dat je er lekker kan werken of studeren. Een fijne plek waar jij je opdrachten af maakt, belangrijke klantrelaties legt of gewoon je e-mails kan beantwoorden. Waar een flexwerkplek aan moet voldoen? Tja, dat is voor iedereen anders. Maar goede koffie, wifi, stopcontacten, geluid en kosten zijn punten die volgens veel flexwerkers de belangrijkste zijn. Wij voegen daar ook nog toegankelijkheid en bereikbaarheid aan toe.

Er zijn veel plekken buitenshuis waar je lekker kan werken of studeren. Wij nemen graag voor jou de proef op de som en reviewen flexwerklocaties in Twente en elders in het land. Zodat jij alvast een indruk krijgt van deze plek en daarmee bepaaktof jij hier ook een keer neerstrijkt.

Alle reviews van flexlocaties die wij hebben bezocht vind je hier.

Een overzicht van de locaties, gesorteerd op plaats, staat hieronder. We showen alleen locaties die wij al bezocht hebben. Doe er je voordeel mee!

Almelo

Amsterdam

Apeldoorn

Deventer

Enschede

Goor

Hengelo

Oldenzaal

  • Bibliotheek Oldenzaal

Websites die particuliere plekken faciliteren:

  • Voor de Thuiswerkers – Hof van Hagmolen > Bentelo

Natuurlijk zijn er meer flexwerkplekken en flexlocaties dan hierboven weergegeven staan. Wij hebben het voornemen om zoveel mogelijk verschillende te bezoeken. Heb je een tip? Laat het ons dan even weten via mail[at]flextukkers.nl. Heb je op- of aanmerkingen over de reviews? Mail od DM ons dan ook!

Wil je meer weten oveFlextukkers. Kijk dan even onder het kopje ‘Over FlexTukkers‘. Meer over Tessa. Meer over Wendy.