Of het nu werklocatie, flexwerkplek, flexlocatie, hotspot of andere naam heeft, het belangrijkste is dat je er lekker kan werken of studeren. Een fijne plek waar jij je opdrachten af kan maken, belangrijke klantrelaties legt of gewoon je mails kan beantwoorden. Waar deze flexwerkplek aan moet voldoen? Tja, dat is voor iedereen weer anders. Maar goede koffie, wifi, stopcontacten, geluid en kosten zijn punten die volgens veel flexwerkers toch wel het belangrijkste zijn. Wij voegen daar ook nog toegankelijkheid en bereikbaarheid aan toe.

Er zijn natuurlijk superveel plekken buitenshuis waar je lekker kan gaan werken of studeren. Wij nemen graag voor jou de proef op de som en reviewen flexwerklocaties in Twente en elders in het land. Zodat jij alvast een indruk kan krijgen van deze plek en kan bepalen of jij hier ook een keer neer wilt strijken.

Al onze reviews van flexlocaties vind je hier.

Een overzicht van de locaties, die we tot dusver hebben bezocht, staat hieronder. Doe er je voordeel mee!

Almelo

Amsterdam

Apeldoorn

Deventer

Enschede

Goor

Hengelo

Natuurlijk zijn er nog veel meer flexwerkplekken en flexlocaties dan hierboven weergegeven staan. Wij hebben het voornemen om zoveel mogelijk verschillende te bezoeken, zodat deze lijst compleet wordt. Heb je een tip? Laat het ons dan even weten via mail[at]flextukkers.nl. Heb je op- of aanmerkingen over de reviews? Mail ons dan natuurlijk ook even.

Wil je meer weten over ons als testers/Flextukkers. Kijk dan even onder het kopje ‘Over FlexTukkers‘. Meer over Tessa. Meer over Wendy.