Flexwerken bij The Cee Spot? Dat kan helaas niet meer. De Enschedese flexwerklocatie verlaat haar stek in het Roombeek. Na overleg strijkt een deel van de vaste leden neer bij Brandstof in de binnenstad van Enschede.

The Cee Spot opende haar deuren in december 2015. Het doel: creatief talent naar het Roombeek te trekken. De afgelopen jaren kon de community financieel draaiende blijven. Door de coronacrisis was er echter minder aanwas, subsidies liepen af en huurprijzen stegen door onder meer renovaties waardoor de community geen heil meer zag in de huidige locatie inclusief voorgestelde prijs. Aansluiten bij een ander initiatief leek de verstandigste optie. Community manager Bart Jan Herweijer: “We hebben van alles geprobeerd om de community onafhankelijk te houden, maar helaas. We hebben een mooie run gehad. Er is veel bereikt voor de locatie en door de community.”

Meer weten over Brandstof? Of zoek je een andere flexwerkplek in de omgeving? Kijk dan op onze reviewpagina. Daar staat een overzicht van alle flexwerkplekken die wij bezocht en beoordeeld hebben.