Hoppa, weer een FlexTukker gevonden! Elke keer als ik een gesprek voer met een ondernemer op een van de flexlocaties die we reviewen (check ze hier!), worden ze enthousiast als ik ze vertel dat Tessa en ik een plekje op internet hebben waar we meer informatie over deze plekken zetten. “Ik kon ook niets vinden!” “Ik heb er ook naar gezocht.” “Ik ga meteen even kijken.”

Of je nu zelfstandig ondernemer bent, nog studeert of voor een “baas” werkt, het maakt ons niet uit. Wij noemen je FlexTukker, want jij bent net als wij op zoek naar een fijne plek om te werken. Tuurlijk, wij zijn zelfstandig ondernemer, maar ik heb ook net als andere FlexTukkers ook nog een vaste baan waar ik soms ook voor op pad ben. En hoe fijn is het dan om even tussen afspraken door ergens neer te strijken om nog wat mails te beantwoorden, verhalen online te plaatsen en meer…

Spot de flexwerker

Ik merk inmiddels: FlexTukkers zijn overal. Laptops komen in koffietentjes, eetcafés en openbare gebouwen steeds vaker uit de tas (of ik heb ze gewoon net wat meer op mijn netvlies sinds ik zelf ook her en der neer plof). Ook in openbare gebouwen spot je al snel de flexwerker.

Ben je FlexTukker? Woohoo! Dan krijg je van mij ook nog even een enthousiast relaas

Bij de koffieautomaat ga ik graag een gesprek met je aan. Of als je tegenover me komt zitten op een flexlocatie. Natuurlijk, schud ik je dan even de hand en ben ik benieuwd wie voor even mijn overbuurman/vrouw is . Ben je FlexTukker? Woohoo! Dan krijg je van mij ook nog even een enthousiast relaas over toffe flexplekken op Flextukkers.nl. En dan hoop ik dat je daar je voordeel mee doet.

Het is fijn om te weten dat onze blog meerwaarde biedt aan andere FlexTukkers. Daar doen we het inmiddels ook voor; we verdienen er nog geen geld mee (wellicht in de toekomst?! Wie biedt?!). Wat begon vanuit onze eigen zoektocht naar een plek om buitenshuis te werken en af en toe samen te werken met andere collega-ondernemers, is inmiddels een middel voor onze concullega’s in Twente. En daar ben ik HEEL content mee.

Heb jij een tip voor een fijne flexwerkplek? Laat het ons weten via info@flextukkers.nl. En als je het niet eens bent met onze reviews, mag je dat ook gewoon melden hè?!