Fijn dat je ook hier even een kijkje neemt! Flextukkers.nl is een blog gericht op flexwerkers. Hierop publiceren we over het werken in verschillende omgevingen. We reviewen (flex)werkplekken, bezoeken/interviewen andere ondernemers (eenmanszaken en kleine bedrijven), delen ervaringen, tips en meer.

FlexTukkers, hoe?

Wij (Tessa en Wendy, hieronder meer over ons persoonlijk, dus blijf nog even hangen) kennen elkaar al sinds 2012 en leerden elkaar kennen toen we samen gave producties maakten voor Saxion. Begin 2019 pakte Wendy ook weer freelanceavonturen op en besloten we vaker samen te werken: om elkaar te motiveren, als sparringspartner, en ook – we durven het best toe te geven – voor de gezelligheid met een bak koffie.

Wij merken dat je af en toe wordt weggekeken als je je verschuilt achter je laptop in een eetcafétje, dat de wifi niet overal even goed is (net als de koffie), ontmoeten van andere ondernemers best handig is en zakelijke gesprekken niet overal even wenselijk zijn (denk: krijsende kinderen op de achtergrond). Een aantal zoekopdrachten later bleek dat er niet echt een verzamelbak aan fijne flexplekken voor jou als flexwerker te vinden is. En zo ontstond ons idee voor FlexTukkers en een blog te starten.

FlexTukkers, wie?

Wendy van Til FlexTukker AangenaamHi! Ik ben Wendy Kloezeman – van Til. Naast mijn baan als contentstrateeg/storyteller bij Twente Board ben ik zelfstandig ondernemer. Ik maak journalistieke en commerciële producties in tekst en foto voor allerlei publicaties. Woorden die mij het best omschrijven: creatieve brainstormer, content met mores en een passie voor media en Twente. Ik ben gek op mijn man en kleine monsters thuis, interessante verhalen, avonturen, natuur en mooie fotografie.

Tessa Wiegerinck FlexTukker AangenaamHoi! Ik ben Tessa Wiegerinck en ik observeer. Uren kan ik me vermaken met het kijken en analyseren van menselijke interacties, als fotograaf leg ik dat vast. Het liefst in combinatie van portret en documentaire fotoseries. Het fijne van eigen baas zijn is dat ik zelf bepaal met wie ik werk en welk werk ik doe. Dus ik ben blij dat Wendy en ik elkaar gevonden hebben en we nu de FlexTukkers zijn. Nieuwe mensen leren kennen, goede flexwerkplekken vinden en coole verhalen voor zelfstandigen maken.

FlexTukkers, waar?

We zijn de beroerdste niet en willen graag een keer op jouw flexplek een kijkje komen nemen. Of je nu ondernemer bent en je kantoren/ruimtes/werkplekken aan andere ondernemers verhuurt of zelfstandig ondernemer bent en gewoon een toffe plek hebt en/of ook zin hebt om een dag(deel) met ons samen te werken/sparren op een fijne of toffe locatie buiten je eigen huis. Tips voor locaties waar onze laptops welkom zijn mooi meegenomen, dus deel ze vooral met ons.

Disclaimer

Belangrijk om te weten: wij geven onze eigen mening en passen deze niet aan omdat content gesponsord is.  Zo blijft een review ook een echte review. En indien gesponsord, melden we dat er sprake is van een samenwerking of affiliate artikel. Daarnaast is de inhoud van artikelen ook gebaseerd op onze eigen ervaringen en is een situatie dus altijd uit het echte ondernemersleven gegrepen.

Verhalen, teksten en foto’s van deze website mogen niet zonder toestemming overgenomen worden door derden. 

Meer weten of contact opnemen? Mail ons vooral op mail[@]flextukkers.nl!